Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто беше напълно съгласен с червения картон, който получи при драматичния успех на своя тим с 4:3 над Лестър във Висшата лига.

В невероятната среща на „Молиню” „вълците” на португалския специалист на два пъти излизаха напред в резултата – 2:0 и 3:2, като противникът неизменно успяваше да се върне в играта. Чак третият гол на Диого Жота в добавеното време на срещата донесе победата, а Санто не се сдържа и нахлу на терена, за да празнува с играчите си.

„Бях изгонен, и то с пълно право. Нямаш право да влизаш на терена”, заяви треньорът пред „Скай Спортс”. „След като имахме аванс в резултата, трябваше да направляваме отбора по-добре. Бяхме щастливи и имахме късмет накрая, за да победим. Във футбола нищо никога не е приключено.”

„Иска ми се да знаех какво точно се случи при началото на второто полувреме (когато Лестър вкара два гола за 4 минути – б.р.). Трябва да направим анализ. При 2:0 за нас трябваше да контролираме мача по-добре. Сега си говорим с щастие в очите, има и облекчение, но можеше да си говорим как не сме постигнали това, което сме заслужавали”, добави португалецът.