Новата звезда на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович е известен сред феновете като самоуверен и дори арогантен. Поне такъв имидж си е изградил самият той с изявите си в последните няколко години. Но всъщност истината може да се окаже съвсем друга. 

Според единствения по-възрастен от него в настоящия състав на "червените дяволи" - Майкъл Карик - шведът е доста скромно и възпитано момче и няма общо с често арогантния тип, от когото сме чували какво ли не след двубои. И всъщност е доста възпитан и любезен. 

"Ибра е много скромно и възпитано момче, което се отнася много внимателно с всички на тренировка и в съблекалнята. Той вече се вписа изцяло в нашия колектив и можеш да видиш от първия ден, че желанието и усилията му бяха насочени именно към това. Страхотен е."

"За кариерата и постиженията му няма какво да говорим и да добавяме, те говорят сами за себе си. Но и извън терена той е страхотен и много положителен човек, който оставя страхотно впечатление у всеки тук", сподели 35-годишният бивш английски национал по повод Ибра.