Пол Погба не смята, че неговият Манчестър Юнайтед е заслужавал да загуба от Тотнъм в последния мач от третия кръг на английската Висша лига. „Червените дяволи” преклониха глава у дома от лондончани, бивайки разгромени с 0:3, макар представянето им през първата част да бе повече от солидно. Футболистите на Жозе Моуриньо не успяха да материализират своето предимство и бяха разгромени от „шпорите”.

Погба е най-скъпата перла в селекцията на Жозе Моуриньо, откакто португалецът е начело на тима. Френският халф бе закупен от Ювентус през 2016 година за 105 милиона евро.

Юнайтед създаде почти три пъти повече възможности за гол, но отборът от Северен Лондон бе безкомпромисен при завършващия изстрел.

„Това бе абсолютно незаслужена загуба за нас. Опитахме всичко и направихме много, но футболът може да бъде много жесток. Трябва да се завърнем по-силни. Няма да бъде лесно, но е стартът на сезона. Предпочитам да стартираме слабо и да се подобряваме, а не да финишираме на долна позиция”, сподели Пол Погба пред английските медии.

Манчестър Юнайтед е на 13-ото място в класирането след изиграването на три срещи.


Още по темата:

В мегаломански стил: Жозе излетя от пресконференцията

Моуриньо в пълния му блясък: Уважение, момчета!

Тотнъм разби Юнайтед и разписа присъдата на Жозе