Кристиано Роналдо определено е един от най-великите футболисти в днешно време, но арогантното му поведение на терена и извън него, определено дразни мнозина.

В последните два дни португалецът е поставен под унищожителни критики заради изцепката си в дербито с Тотнъм, спечелено от „червените дяволи” с 2:0 на „ Олд Трафорд”. Роналдо започна двубоя на пейката, а заключителните минути на срещата, своеволно реши да се прибере в съблекалнята, видимо разочарован от решението на мениджъра Ерик тен Хаг да не го използва в мача.

Днес авторитетното издание на The Athletic разкрива още пикантни подробности около Роналдо и поведението му. Според информациите на сайта, Роналдо не само е напуснал резервната скамейка, а дори си е тръгнал от стадиона преди края на мача, без дори да сметне за необходимо да изчака своите съотборници в съблекалнята след последния съдийски сигнал.

Снощи стана ясно, че португалецът е бил отстранен от отбора на Манчестър Юнатйед заради поведението си в сряда вечер. Самият той също излезе с изявление за случилото се.