Бившият отговорник за екипировката в Манчестър Юнайтед Алберт Морган си спомни за една изключително нечистоплътна история, свързана с Димитър Бербатов и двубой на "червените дяволи".

Събитията се развиват през 2010-та година, когато Юнайтед е имал гостуване на Сънделанд в двубой от Висшата лига. Морган припомни как таванът в съблекалнята на "червените дяволи" в онзи ден бил повреден и как цялата екипировка и дрехи на играчите била покрита с невъобразима мръсотия като следствие. 

"Влязохме в съблекланята и видяхме, че тече на едно място от покрива, но там беше поставен леген. Всички се подготвяха, както обичайно и започна разгрявката. По някое време охранителите ме извикаха, за да ми кажат, че кофата е напът на прелее", започна Морган. 

"Бяха сменили легена с кофа, но в този момент един от сегментите на тавана се откърти и всичко се покри в л***а! Всичко беше измърсено - екипировка, дрехи и обувки. Помня, че Димитър Бербатов направо полудя като си видя обувките. Всичко беше покрито в мръсотия, а мачът започваше след около 20 минути. Затова се наложи и да бъде преместен с един час по-късно", завърши любопитния си разказ отговорнокът за екипировката.