Отборът на Тотнъм продължава с неуспешните опити да си намери нов мениджър. „Шпорите“ уволниха португалеца Жозе Моуриньо в края на месец април, а до края на сезона тимът бе воден от бившия играч на лондончани Райън Мейсън.

Впоследствие президентът Даниел Леви води преговори с редица мениджъри, които обаче по една или друга причина отхвърлиха предложението да застанат начело на отбора. В това число влизат бившия мениджър на тима Маурисио Почетино, напусналият Интер Антонио Конте, бившият треньор на Рома Пауло Фонсека, Масимилиано Алегри, Дженаро Гатузо, наставникът на Севиля Жулен Лопетеги, Ерик тен Хааг от Аякс и мениджърът на носителя на ФА Къп Лестър – Брендън Роджърс.    

Последното име, което бе свързвано с мениджърския пост на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ бе настоящият треньор на Брайтън Греъм Потър. „Sun“ съобщава, че 46-годишният специалист също е отклонил предложението на Леви. Още повече, че „шпорите“ ще трябва да платят на „чайките“ 15 милиона паунда компенсация, тъй като Потър има дългосрочен контракт с тима от южна Англия.

Изданието допълва, че самият мениджър има желание да напусне „Амекс Стейдиъм“, но само, за да поеме тим от ранга на Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед или Ливърпул.

По тази причина от Тотнъм са насочили поглед към 10-и вариант за нов мениджър. Става дума за Нуно Есприто Санто, който се раздели с Уулвърхемптън след края на изминалия сезон.