Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че отговорностите на неговите играчи не се менят спрямо това за кого какви пари са платени. Така португалецът реши да пресече всякакви спекулации за нееднакво отношение спрямо определени футболисти.

Изцереният Погба обратно в групата на Юнайтед

Думите му идват преди всичко в контекста на бледата форма, която рекордната покупка Пол Погба демонстрира в последно време. Французинът често е упрекван за слабите изяви и дори се появиха слухове, че не е доволен от позицията, на която Жозе го задължава да играе на терена.

Треньорът на Севиля: Как ще спрем Санчес? Не знам, сигурно с въже

„Не смятам, че е справедливо да се говори за това какви отговорности имат играчите”, заяви Моуриньо преди утрешния дуел срещу Севиля в 1/8-финалите от Шампионската лига. „Дори не ми харесва да мисля за факта, че играч, който струва „х” милиона би могъл да не споделя същата отговорност с този, който струва три пъти по „х”.”

„При мен всички имат една и съща отговорност, така че не ми харесва предложеното от вас. Разбирам тази гледна точка, но тя не е за мен”, допълни Моуриньо.