Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо вярва, че евентуално влизане с "шпорите" в топ 4 ще е най-големият му успех при настоящите обстоятелства. 

Въпреки богата откъм постижения и трофеи кариера на Моуриньо самият португалец признава, че ситуацията в Тотнъм към момента означава топ 4 ще е равносилно на сериозен триумф. Това особено важи след загубата на звездите Хари Кейн и Хюн-Мин Сон за още дълго време извън терените. Кореецът даже се разбра, че ще е извън терените до края на настоящата кампания. 

В предишни години той заяви, че второто място с Манчестър Юнайтед през сезон 2017/2018-та беше най-доборото му постижение, но очевидно кризисната ситуация е променила тези негови възгледи. 

"С оглед на обстоятелствата мисля, че топ 4 с Тотнъм определено би било най-доброто постижение в кариерата ми", беше краткият отговор на Моуриньо по темата. 

Тотнъм гостува на Челси в голямото дерби на 27-мия кръг, като срещата е в събота, с начален час 14:30 и ще може да бъде наблюдавана пряко в ефира на DIEMA SPORT 2.