Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се закани да изпълни договора си с „червените дяволи“.

„Аз съм в началото на моя договор. Намираме се в началото на процеса. Нека всичко се случва стъпка по стъпка“, коментира 53-годишният специалист.

„Искам да изпълня договора си с Манчестър Юнайтед, искам да остана начело на отбора повече от тези три години. Аз съм в отбора, който искам да бъда и съм в лигата, в която искам. Аз заслужавам това. Нека бъдем търпеливи и видим каква ще бъде еволюцията на отбора и какви ще бъдат постигнатите резултати“, добави португалецът.

„Аз съм наясно, че сме все още в началната фаза на процеса на изграждане. За мен е важно да изградя добра връзка с играчите. Ние се нуждаем от този процес на време, за да може да се развием. Аз няма да чакам моята трета година от договора, за да преследвам добри резултати. Надявам се, че ще може да реагираме веднага и ще постигаме добри резултати“, продължи Специалния.

„Аз виждам наченки на прогрес в нашата игра, въпреки че това не се забелязва все още толкова отчетливо в нашите резултати. Ние никога няма да се предадем и ще се стремим да се подобряваме в представянето, а в същото време да постигаме по-добри резултати и да преследваме нашите цели“, каза още Жозе Моуриньо.