Серхио Регилон няма да играе в срещата от 1/16-финалите от Лига Европа в четвъртък срещу австрийския Волфсбергер в Будапеща, но може да се завърне за домакинството следващата седмица, заяви мениджърът Жозе Моуриньо. "Няма добри новини. Регилон няма да пътува за Будапеща. Причината, е че процесът на възстановяване не върви толкова бързо, колкото първоначално си мислехме.

Да видим за уикенда (срещу Уест Хем) или следващия мач от Лига Европа", заяви Моуриньо. "Шпорите" трябваше да пътуват до Австрия, за да се изправят срещу Волфсбергер, но мачът беше преместен в Унгария поради правилата за пътуване свързани с COVID-19 в Австрия.

Отборът на Моуриньо загуби пет от последните си шест мача във всички състезания и е девети в класирането във Висшата лига, но португалският мениджър заяви, че не е под натиск преди мача на стадион "Пушкаш Арена".

"По отношение на натиска върху този мач не чувствам такъв. Чувствам отговорност. Става въпрос за отговорност, мотивация и амбиция. Вече говорихме с играчите за това и ще говорим отново с тях", завърши Жозе Моуриньо.