Ситуацията за един от най-скъпите футболисти в света – Пол Погба в Манчестър Юнайтед става все по-сложна. Медиите в Англия разкриха за страхотен скандал между футболиста и мениджъра на тима Жозе Моуриньо в базата на клуба в Карингтън.

Погба поискал разговор със своя наставник, за да се оплаче от тактиките му и позицията, на която е използван на терена в мачовете на „червените дяволи“.

Моуриньо поканил Погба в своя офис, но избухнал на момента щом разбрал за мотивите на играча. Специалния веднага изгонил футболиста от офиса си, казвайки му на излизане да погледне какво пише на вратата му (бел. ред. – manager). Португалецът отявлено показал, кой е шефът и от кого зависят нещата в отбора.

Пол Погба пропусна три и бе сменен в два от последните пет мача на Манчестър Юнайтед.

Според обкръжението на 24-годишния французин, Пол Погба е нарочен за жертва заради слабото и неубедително представяне на Юнайтед напоследък. На няколко пъти Моуриньо повишавал тон на фубтолиста пред останалите му съотборници по време на тренировка, което също не се нравело на струващия 98 млн. паунда играч.

🤔⚽️

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on