Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се включи в дебатите за часовете, в които се играят срещите във Висшата лига. Специалния сподели, че обича неговият отбор да играе в ранните часове на деня. Обявената програма сочи, че "червените дяволи" имат шест ранни двубоя. Откриващият им мач е от 15,30 часа (българско време), дербито срещу Манчестър Сити и мачът с Лестър са от 14,30 часа. С Уотфорд битката също е от 15,30 часа.

"Ако ме питате, наистина се наслаждавам на мачовете, които са в ранните часове на деня. Обичам ги. Харесвам да се събуждам рано, да закусвам сутринта, да отида до игрището. Събирайки се с отбора преди мача, хващайки автбуса и да пристигнем на терена. Ако успеем и да победим е най-добре. След това се прибираш вкъщи и всичко приключва. Харесвам това чувство" сподели Моуриньо.

Португалският специалист добави, че е бил измъчван по време на престоя с в Испания, начело на Реал Мадрид. "Не обичам да чакам за моите мачове. Докато бях треньор на Реал редовно имах мачове, които започваха в 22,00 часа. Имахме и мач за Суперкупата срещу Барселона, който започва в единия ден и завърши на следващия. Мразя го това", завърши Моу.