Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че към момента не мисли за нов контракт с „червените дяволи“ и той „не е на дневен ред“.

„Не мисля за това в момента. Нямам нужда от нов договор, за да работя на предела на възможностите си“, коментира португалският специалист.

„За мен не е проблем да стигна до края на договора си и да бъде свободен да реша какво искам да правя, както и клубът да бъде свободен да направи същото.“

„В миналото винаги съм искал да бъда треньор на различни места. Когато пристигнах в Челси през 2004 година никога не съм си мислил, че ще остана там в следващите 20 години. Никога. Когато отидох в Италия, си мислех, че трябва след това да отида в Испания. Ако ме питате в момента, то след Манчестър мога да отида във Франция или Германия. Защо не?“, запита Моуриньо.

„В момента обаче съм в различен период от кариерата си. Винаги съм имал в главата си Испания и Италия като варианти, но Англия е моята страст и в момента мога да кажа, че искам да остана тук дълги години“, сподели още мениджърът на Юнайтед.