Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира предстоящия сблъсък на „червените дяволи“ срещу Ливърпул. Най-голямото дерби на Англия е утре от 14,30 часа българско време и може да го наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на GONG PLAY.

Португалският спец сподели, че той и играчите му не се притесняват от „враждебната“ атмосфера на „Анфийлд“, която ги очаква утре.

„Забавно ми че, защото когато хората говорят за страхотна атмосфера изглежда, че ние не обичаме такава обстановка. Изглежда така, че е голям проблем за нас да отидем на определени места и да има страхотна атмосфера там. Напротив, това е нещо, което искаме. Това е нещо, което ако бихме могли да имаме във всеки мач, щяхме да го имаме“

„Когато Барселона игра срещу Лас Палмас на празен стадион, мислите ли, че играчите са били доволни от това? Мислите ли, че футболистите на Лас Палмас не биха предпочели да играят на пълен „Камп Ноу“, на който има страхотна атмосфера?

Говорите за „Анфийлд“ все едно този стадион е голям проблем. Напротив, това е удоволствие. Ние го искаме. Никога не съм срещал футболист, който да се оплаче „о, тази атмосфера е бе страшна. Отиваме да играем срещу голям отбор с големи традиции, на страхотен стадион с невероятни традиции.“

„Знаем, че исторически феновете имат голяма неприязън към Манчестър Юнайтед, но именно това искаме. Така че, ние сме много доволни, че в кариерите си имаме още една възможност да играем при тези красиви условия. Красиво е да играеш на „Анфийлд“. Красиво.