Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че в настоящата ситуация не може да се очаква клубът да харчи "реки от пари" през лятото за нови попълнения.

Португалецът обаче разкри, че вече има план как ще процедира на трансферния пазар, като се съобразява с новите условия и ограничените финанси заради пандемията от коронавирус.

"Харесва ми, че знам каква ще бъде ситуацията в клуба. Ще се наложи да бъдем по-внимателни и балансирани. Няма да харчим реки от пари. Опитваме се да се отнасяме с уважение към ситуацията не само във футбола, но и в обществото като цяло. Това е най-важното в момента", започна португалецът. 

Чета какви ли не неща, но не искам да им обръщам внимание. Най-важна е безопасността и спазването на всички правила. Искаме да сме перфектни - не само относно тестовете, но и във всяко друго отношение. Но да се върнем на въпроса. Нормално е да очакваме един по-различен трансферен прозорец. Не вярвам някой да очаква да се плащат лудите трансферни суми, с които бяхме свикнали. Правеха се щури инвестиции, особено в нашата лига. Първият въпрос обаче е кога ще бъде трансферният пазар? Не мисля, че ще бъде през юли или август, по-вероятно да е по-късно", смята Моуриньо.