Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е изпаднал в лека паника, твърдят английските медии. Причината за това състояние на иначе винаги самоуверения португалец, е невъзможността да приключи сделките на трансферния пазар, които е набелязал още преди края на миналия сезон. 

Неизбежно е: Рууни се маха от Юнайтед и се връща у дома

Специалния искаше да се подсили за началото на лятната подготовка на "червените дяволи" с поне трима играчи, които да играят основна роля в състава за новия сезон. Това са Иван Перишич от Интер, Неманя Матич от Челси и Алваро Мората от Реал Мадрид. Нито еди нот тримата обаче не е привлечен все още. 

Юнайтед привлича звезда на Реал до 72 часa

Началото на лятната подготовка на Юнайте е в средата на тази седмица. Единствен с шансове да финализира преминаването си на "Олд Трафорд" е Алваро Мората, за когото вече не просто са проведени преговори с Реал, но има дори сближаване на позициите за цената му. Сделката обаче още се бави. 

Все пак Моу се надява, че ако не за първата тренировка, то поне за началото на предсезонното турне ще може да разчита на основните си трансферни цели. Дотогава трябва да е ясно и дали капитанът Уейн Рууни ще бъде продаден, или ще остане да търка скамейката на "Олд Трафорд".