Пандемията от коронавирус ще принуди наставника на Тотнъм - Жозе Моуриньо, да забрави за колосалните трансферни суми и да обърне внимание на по-изгодните покупки това лято. Ръководството на клуба е съобщило, че сделките за футболисти под наем излизат на дневен ред, тъй като миналогодишният финалист в ШЛ ще се стреми максимално да пести средства. 

"Шпорите" вече се отказаха от решението да пусне в неплатен отпуск своя персонал, което се харесва на феновете на тима, но ще влоши финансовото състояниние на клуба. 

Getty Images
58 снимки

До голяма степен Тотнъм разчиташе на новия си стадион-бижу, който трябваше да се превърне в арена на много спортни събития, първото от които бе мегасблъсъка между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев през юни. Битката обаче бе отложена, а все по-вероятно е мястото на двубоя да бъде променено. 

Това означава, че Моу е принуден да "свие" максимално разходите си на пазара и доказателство за това, че процесът вече е в ход са слуховете за привличането на защитника на ПСЖ - Тома Мюние, и крилото на Челси - Уилиан, които ще бъдат привлечени като свободни агенти.