Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се пошегува с позагубилия головата си форма нападател Ромелу Лукаку. Белгиецът стартира шеметно с екипа на Юнайтед, като вкара 11 гола в първите си 10 мача през сезона, но напоследък бележи все по-рядко.

Върхът на головата му немощ в последно време бе пропускът при победата с 4:2 над Уотфорд във вторник вечерта, когато нападателят не успя да вкара от чиста позиция и пропусна да направи 4:0.

Специалния показа чувството си за хумор, запитан защо най-скъпата му покупка от лятото не може вече да бележи. Според него, той има нужда от нови обувки, защото сегашните му били... "черни"и му пречели да вкарва. 

"Мисля, че Лукаку има нужда от голям договор с производител на футболни обувки, защото в момента той не е обвързан с нито една марка и затова играе с черни обувки, което му пречи да вкарва."

"Той приключи досегашния си договор и чака подходяща оферта. Трябва му фирма, която да му даде правилните обувки и да плати подобаващо, за да започне отново да бележи голове", заяви с чувство за хумор Моуриньо след победата над Уотфорд.