Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че травмата на Пол Погба е много по-сериозна от очакваното и той ще бъде извън терените за дълго време.

На редовната си пресконференция преди мача с Кристъл Палас, Специалния сподели, че не желае да коментира състоянието на играчи, които са „дългосрочно контузени“, като в това число добави Златан Ибрахимович, Пол Погба и Маркос Рохо.

Моуриньо: Нямам никаква идея кога ще се върне Погба

Майкъл Карик и Фил Джоунс пропуснаха гостуването на Юнайтед на ЦСКА Москва в Шампионската лига през седмицата, а португалецът разкри, че те няма да бъдат на линия и за мача през уикенда.

„Те са вън от сметките. Те бяха аут, някои ще бъдат аут и утре. Това което се опитвам да кажа е, че се надявам, че от всички контузени в състава, се надявам някой да се върне. Ще тренираме и ще вземем решения след тренировката днес. Надявам се, че някои от играчите, които не играха в Москва ще могат да се възстановят за утре“, коментира Моуриньо.

Лоши новини за Погба и Юнайтед

Когато бе запитан за състоянието на Пол Погба, португалецът отговори: Той е контузен. Погба не може да играе утре. Неговата контузия не е такава, че да имам надеждата, че той ще се завърне като Валенсия или Джоунс например. Не говоря за дългосрочни контузии, така че за Ибра, Погба, Рохо изобщо не мисля.“