Равел Морисън призна, че е бил учуден от коментарите на Уейн Рууни, че бившият му съотборник в Манчестър Юнайтед се е провалил да покаже големият си талант в клуба. През миналата седмица Рууни декларира, че Морисън е бил по-добър играч от Пол Погба, докато са били в школата на „червените дяволи”, казвайки, че неговият сънародник е притежавал всичко нужно, за да стане голям футболист.

27-годишният Морисън обаче не успя да направи преливането в професионалния футбол, като изкара наем в Мидълзбро, след което игра за девет други отбора в Англия. Той все пак призна, че не е късно според него да се върне към най-високото ниво. „Определено тези коментари са уникални, особено от играч, какъв е Уейн Рууни. Той е един от най-добрите футболисти на Англия. Това ме кара да се чувствам много добре и да гледам напред, защото вярвам, че мога да се развивам”, каза Морисън.

„Не мисля, че съм на нивото на Погба и Лингард. Те са невероятни футболисти. Имахме страхотен отбор покрай наборите 92’ и 93’”, разкри той.

„Имам скорост, но явно не я разбирам правилно. Просто играя футбол, защото обичам”, каза още Морисън.

Всички три срещи за играча с екипа на Манчестър Юнайтед са като резерва за Купата на Лигата.