Защитникът на Ливърпул Алберто Морено отговори на критиците си, като заяви че е време те да затворят устата си. Миналият сезон бе кошмарен за испанеца, който изключително рядко попадаше в плановете на Юрген Клоп, но през тази кампания немският специалист разчита на него в лявата зона на отбраната на „червените“.

Морено сподели, че понякога критиките към защитата на Ливърпул са основателни, но допълни, че футболът е отборна игра и лошите резултати на тима не трябва да се приписват само на четиримата в отбрана и вратаря.

„Няма как да бъда по-щастлив от начина, по който се развиват нещата този сезон. През лятото нещата не бяха лесни. Исках да остана. Исках да се боря за моето място в тима на Ливърпул и именно с такава нагласа започнах подготовка. Исках да се боря за кариерата си и за бъдещето си в този клуб“, коментира Морено.

„Ливърпул е клуб, който обичам. Обичам и града също. Така че всички мои критици, хората, които казваха, че трябва да напусна, трябва да затворят устата си – аз съм отново в отбора“, каза още испанецът.