Уест Хем се намира в доста добро състояние напоследък и лондонският тим гледа към завършване в топ 6 във Висшата лига. Това няма да бъде лесна задача с оглед сериозната конкуренция, а въпреки добрите резултати на „чуковете“, критиките към Дейвид Мойс продължават.

Според много специалисти „лондончани“ спешно имат нужда от нов нападател, и мениджърът е критикуван, че не закупи класен голаджия през зимния трансферен прозорец. Наставникът обаче отвърна на своите критици, като сподели, че е твърдо убеден в доброто бъдеще на отбора.

„Смятам, че резултатите ни говорят достатъчно и до момента се справяме много добре. Чувам различни коментари и критики по свой адрес, само защото не сме взели  доказано име през зимата. Всички знаем каква е финансовата ситуация във футбола сега и не бива да се бърза с излишни рискове. Ще вземем нападател, когато наистина намерим точния човек в атака. Имам пълно доверие на шефовете и играчите и гледаме  в една посока.  Уверени сме, че ще завършим силно тази кампания, а за следващия сезон ще се постараем да сме още по-добри“, коментира Мойс