Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс има прблем с голмайстора на отбора Хавиер Ернандес, докладваха част от английските медии. Според тях се повтаря историята от общия им престой в Манчестър Юнайтед.

Според тях мексиканският голаджия, който бе привлечен това лято и дотук оглавява клубната листа на реализаторите на „чуковете” с 4 попадения, вече е готов да играе, затова забиването му на пейката в двубоя срещу Арсенал от Висшата лига е показателно. Бившият играч на Манчестър Юнайтед се появи едва към края на мача, когато изпусна идеален шанс да донесе победата, нацелвайки напречната греда.

Това напомня доста на взаимоотношенията между двамата на „Олд Трафорд”. Откакто шотландецът пое „чуковете”, Чичарито все още не е започвал като титуляр. В същото време напоследък треньорът се скъсва да хвали екипната работа на Михаил Антонио и Марко Арнаутович.

Припомняме, че в Юнайтед Ернандес се оплакваше, че не е получавал достатъчно шансове от Мойс, а днес му се случва да изживява същия кошмар. За момента не се вижда как треньорът би предпочел да извади някого измежду Антонио и Арнаутович извън състава си, за да отвори място за Чичарито.