Отборите на Уест Хем и Брайтън не успяха да излъчат победител в последния мач от 20-я кръг на Висшата лига, завършвайки при резултат 0:0.

По този начин „чуковете“ вече са в серия от четири мача без допуснат гол, а също така те успяха да запазят и преднината си от три точки пред „чайките“ във временното класиране. След мача, мениджърът на лондонския тим Дейвид Мойс бе доволен от спечелената точка и определи коледно-новогодишния период за своите момчета като успешен и позитивен.

„Смятам, че ние трябва да отчетем срещу какъв противник се изправихме. Брайтън игра наистина добре и ни затрудни много, така че точката със сигурност е добре дошла за нас. Още повече, че срещнахме пряк конкурент за Европа и считам, че тази точка може да е от стратегическо значение по-нататък през сезона. Радвам се, че изпращаме коледно-новогодишния цикъл от мачове в положително настроение, защото победихме Манчестър Юнайтед и Арсенал, а това заслужава уважение. Определено показваме прогрес, отборът се развива добре и просто продължаваме да гледаме към следващите мачове“, коментира шотландецът.