Дейвид Мойс заяви, че е „на тъмно“ относно потенциални нови инвестиции в Уест Хем, но добави: „Изглежда сякаш нещо се случва“.

Според информациите, чешкият бизнесмен Даниел Кретински е в разговори със собствениците на „чуковете“ Дейвид Голд и Дейвид Съливан относно сделка за закупуване на дял в клуба. Лондончани все още не са направили официален коментар по потенциалната сделка, която определено ще подпомогне финансово клуба и ще донесе свежи средства за трансфери на Мойс.

„Чух абсолютно същите слухове, които и вие сте чули. Не знам повече от Вас, но изглежда така сякаш нещо се случва. Не мога да Ви кажа нищо повече в момента, не съм в позиция да говоря. Докато клубът не излезе с някакво становище или не каже нещо, не знам дали мога да отговоря на този въпрос. Хората в клуба ще трябва да обяснят малко повече по темата. Дали ще се насладя на нови инвестиции? Е, не знам дали става въпрос за инвестиции в тима, в клуба, в сградата? Не знам дали става въпрос за финансите. Вероятно докато не получа повече информация, не съм правилният човек за тези въпроси“, сподели наставникът на „чуковете“.

Уест Хем гостува на Астън Вила в неделя, като Деклан Райс и Михаил Антонио са обратно в състава, след като получиха почивка през седмицата при успеха над Манчестър Сити в турнира за Купата на Лигата.