Играещият под наем от Манчестър Юнайтед в състава на Шефилд Юнайтед през този сезон Дийн Хендерсън ще бъде мотивиран да измести испанския №1 на вратата на "червените дяволи" през следващия сезон.

БГНЕС / GettyImages/Gulliver
96 снимки

Хендерсън се наслаждава на една великолепна кампания, отличатайки се с редица силни изяви на вратата на "остриетата", както и много чисти мрежи. Интересът към младия английски страж определено се повиши главоломно, като вече се говори, че интерес проявяват дори европейски грандове. 

"Червените дяволи" ще искат Хендерсън да се завърне на "Олд Трафорд" за идната кампания, а самият младок няма да се свени да узурпира мястото на титуляр под рамката на вратата на манчестърския гранд. 

"Познавайки Дийн толкова добре, то той със сигурност ще влезе в съблекалнята на Манчестър Юнайтед, за да стане титуляр. Подписах с него, когато беше на 14 и знам, че има страхотен манталитет. Давид Де Хеа ще има предвид, че има млад и амбициозен конкурент за мястото си", заяви по темата един от бившите треньори на Хендерсън в академията на Юнайтед Ерик Стиъл.