Милуол си осигури участие на финален плейоф за влизане в Чемпиъншип. Тимът от Лондон завърши 1:1 с Брадфорд в реванша от плейофите и с общ резултат 4:2 се класира за финала на "Уембли".

На "Дъ Ден" домакините започнаха доста активно двубоя и още в 11-ата минута поискаха дузпа, но съдията не отсъди такава. Гостите организираха първата си опасност пред вратата на Милуол в 33-ата минута, но гол не падна.

В следващата минута лондончани откриха резултата. Грегъри завърши перфектно една опасна атака на домакините и поведоха, а общият резултат стана 4:1 в тяхна полза.

Пет минути по-късно вратарят на гостите Бен Уилямс направи перфектно спасяване и остави тима си в мача.

Джейми Проктър изравни резултата в двубоя на 1:1 в 44-ата минута на срещата, след като първият удар на футболиста на гостите беше спасен от вратаря Арчър, но добавката не беше спасена. Джейми Проктър имаше възможност да даде преднина на гостите в края на първото полувреме, но не сполучи.

Брадфорд започна второто полувреме в добро темпо и беше по-активният тим на терена. В 54-ата минута домакините пропуснаха да удвоят резултата, но не сполучиха.

В 73-ата минута гостите поискаха дузпа за нарушение на Марк Бийвърс срещу Том Торп, но съдията остави играта да продължи.

До края на двубоя съдията извади куп жълти картони, но нови голове не паднаха. Така с общ резултат 4:2 Милуол  е на финал, където ще играе срещу Барнзли.