Отборът на Милуол победи Чарлтън с минималното 1:0 в среща от 41-и кръг на Чемпиъншип.Попадението падна десетина минути преди последния съдийски сигнал и бе дело на Джейк Купър. 

Домакините стартираха ударно, като още във втората минута можеха да открият резултата, но Биалковски се намеси и не допусна ранно попадение в мрежата си. 

След 24 минути игра дойде и първия шанс за гостите. Сам Смит отправи изстрел с глава, но Дилън Филипс отрази удара и улови топката. 

Доминацията на Чарлтън обаче продължи и десет минути по-късно домакините пропуснаха златна възможност да излязат напред в резултата. Макоули Бон се изправи очи в очи с Биалковски, но стражът спечели битката и опази вратата си. 

Милуол отвърна мигновено и само две минути по-късно Райън Уудс изпрати прекрасна топка към Джед Уолъс, който се опита да я прокара покрай Филипс, но вратарят блокира удара. 

В края на първата част Ейдън МакГийди дриблира успешно и след самостоятелен рейд стреля от ръба на наказателното поле, но топката премина встрани от вратата. 

Малко след час игра домакините профукаха две възможности за откриване на резултата, след като първо Томер Хемед, а след това и Чъкс Анеке не успяха да преодолеят Биалковски. 

В 81-ата минута Джейк Купър промени резултата на таблото. Конър Махони влезе в наказателното поле и отправи удар към вратата на Филипс, който отрази удара, но топката достигна до Джейк Купър, който реагира бързо и изпрати топката в мрежата на англичанина. 


Така Милуол събра общ актив от 56 точки и запази 11-ата си позиция. Чарлтън, от своя страна, има 46 и остава опасно близо до зоната на изпадащите.