Вторият капитан на Ливърпул Джеймс Милнър призна, че мениджърът на тима Юрген Клоп не е бил никак спокоен след показаното през първото полувреме при успеха 2:1 над Суонси във Висшата лига.

„Червените“ имаха тежка визита в Южен Уелс, където трябваше да правят пълен обрат, за да си тръгна с трите точки. Роберто Фирмино и Милнър от дузпа вкараха попаденията за мърсисайдци, които драстично подобриха представянето си след паузата. По думите на английския ветеран причината за това са били както самосъзнанието на тима, така и прикритата ярост на Клоп.

„Трябваше да играем по-добре и мисля, че всички го знаеха“, коментира Милнър. „Огромно „браво“ на мениджъра и момчетата. Треньорът беше наясно с това, беше ядосан, но задържа повечето у себе си. Клоп ни каза това, което беше нужно, и играта ни потръгна.“

„Мисля, че сами видяхте – през второто полувреме приличахме повече на себе си. През първата част съвсем не бяхме на терена, а Суонси е добър противник. Ние положихме всички усилия, като показахме и доста характер, за да се върнем от гол пасив и то далеч от дома“, заключи Милнър.