Старши треньорът на Арсенал - Микел Артета, иска четири нови попълнения в тима през лятото. Наставникът на "артилеристите" вече мисли относно селекцията и е набелязъл футболисти, които желае да види в отбора.

Както е известно, топ приоритет за испанския специалист е Деклан Райс от тима на Уест Хем. Дефанзивният полузащитник обаче може да струва до 100 милиона евро на Арсенал. Друга трансферна цел на лидера във Висшата лига е Мойсес Кайседо, който заема същата позиция като колегата си от "чуковете". Арсенал вече се опита да подпише с футболиста на Брайтън през зимата, но две оферти бяха отхвърлени от ръководството на "чайките" и Кайседо остана в тима, въпреки че имаше желанието да напусне.

Артета иска да подсили състава още с ляв краен защитник и крило, тъй като клубът най-вероятно ще се раздели с Киърън Тиърни и други. Наставникът на "артилеристите" заедно с ръководството ще трябва да вземат решение и за Фоларин Балогън, който е под наем в Реймс и към момента води голмайсторската класация на Лига 1.