С изкусителната надпревара за титлата във Висшата лига, която продължава да кипи между Арсенал и Манчестър Сити, нападателят на Уест Хем Михаил Антонио сподели мислите си по въпросите в горната част на таблицата и даде честното си мнение за фенската база на "артилеристите".

"Искам Арсенал да спечели титлата. Но, честно казано, не харесвам феновете на Арсенал! Ще го кажа, не ги харесвам. Имам членове на семейството, мой агент, мои племенници. Те са досадни! И винаги са били досадни! Arsenal Fan TV! Досадни. Те не са печелили Висшата лига от години, но все едно я спечелиха миналата година!", сподели Антонио.

33-годишният национал на Ямайка не е единственият, който има такова мнение за феновете на Арсенал. Каналът на привържениците AFTV придоби значителна популярност през последните няколко години, превръщайки се в онлайн феномен в резултат на това, че съперниците се наслаждават на болката на водещите и интервюираните. Те вече не са толкова лесни за подигравки.

През този сезон отборът на Микел Артета доминира във Висшата лига през по-голямата част с впечатляващ вид футбол и е на път да вдигне титлата за първи път от 2004 г. Уест Хем обаче спря временно "артилеристите", завършвайки 2:2 с тях.