Мениджърът на Астън Вила Дийн Смит очаква „наелектрилизираща атмосфера“ на „Вила Парк“ за втория двубой от полуфинала на Карабао Къп срещу Лестър.

Келеши Ихеаначо успя да изравни резултата, след като Фредерик Гилбер бе дал аванс на бирмингамци през първата част, а сблъсъкът на „Кинг Пауър Стейдиъм“ остана без победител, завършвайки наравно 1:1 по-рано този месец. Утре вечер срещата ще се изиграе в дома на Вила и Смит се надява домакинският фактор да помогне на играчите да стигнат до първи финал в надпреварата от 2010-а насам.

„Домакинското предимство е ключово. Посещавал съм на няколко пъти полуфинални двубои на „Вила Парк“ и атмосферата винаги е била наелектрилизираща. Със сигурност, тя може да помогне на играчите ни, особено от трибуна Холт Енд. Дадохме си отличен шанс, постигайки равенство като гост на Лестър. Домакинството предимство със сигурност може да ни помогне“, сподели той.

Освен дълготрайноконтузените Том Хийтън и Уесли, Смит разполага с всички останали налични играчи, както и с новата покупка от Танзания Мбвана Самата.

„Разполагаме с пълен състав, което се случва рядко. Кийнан Дейвис поднови тренировки и е на разположение. Самата тренира цяла седмица, така че също е наличен. Разполагаме със силен състав за мача“, завърши Смит. /БГНЕС