Мениджърът на Лийдс Джеси Марш се отърва само с един мач наказание от Дисциплинарната комисия на Английската Футболна асоциация. Санкцията му да не води отбора от тъчлинията е заради поведението му на последната среща.

Американецът също така е глобен и с 10 хиляди паунда заради протести срещу съдията по време на поражението на Лийдс с 2:5 от Брентфорд на 3-и септември. Той беше отстранен от пейката с директен червен картон от съдията Робърт Джоунс, тъй като реагира крайно невъздържано срещу събаряне на неговия футболист Кришенио Съмървил в наказателното поле. Марш искаше дузпа в 64-ата минута, но в крайна сметка беше изпратен на трибуните.

От Футболната асоциация предупреждават американския специалист да работи върху агресивното си поведение, тъй като до момента четири пъти са се занимавали с неговия маниер на държане след разглеждане на видеозаписи. Също така отбелязват, че е бил и "в прекалено близко разстояние до четвъртия съдия", когато е изразил негодуванието си и му е нарушил "личното пространство".

Наказанието на Марш ще бъде изтърпяно чак на 2-и октомври в домакинската среща с Астън Вила, което ще бъде и първи мач за отбора след прекъсването заради траурните дни във Великобритания покрай кончината на Кралица Елизабет Втора.