Фулъм започна да усеща колко е тежък животът във висшата лига. „Котиджърс“ загубиха първите си 3 мача и доста притесниха своите фенове. Нещата за Скот Паркър и компания изобщо не се получават, а фактът, че отборът няма нито 1 точка е доста обезпокоителен за лондонския тим. 

Мениджърът на клуба Скот Паркър също призна за тежката ситуация, в която се намира Фулъм, но по-лошото за лондончани е това, че Паркър не показва особен оптимизъм за бъдещето и изрази негативно мнение за предстоящи  трансфери.

„Не се намираме в добра ситуация, но това е видно за хората. 3 загуби в 3 мача, 0 точки, не можеше да имаме по-лош старт. Новаци сме в елита на Англия, но това не е оправдание за нас, вярно е, че сезонът е дълъг и можем да наваксаме, но с оглед на показаното, ще е доста тежко. Трябват ни точки, иначе просто веднага ще се върнем в Чемпиъншип", започна той.

"Не мога да коментирам темата за трансфери, това не зависи от мен. Трансферният прозорец затваря след няколко дни и ако не се подсилим, ще стане още по-трудно. Разочарован съм от старта на сезона, но нямаме друга алтернатива освен да продължим с упоритата работа. Надявам се, че ще привлечем нови футболисти, но и да мисля по този въпрос нищо не мога да променя".

"Ръководството опитва да прави каквото може, само че времето минава и мачовете също. Без нови попълнения определено не съм голям оптимист, откакто влязохме във Висшата лига все се говори, че пазаруваме и опитваме да закупим някого. Е, останаха 4 дни до затварянето на трансферния прозорец, мога само да се надявам, продължавам да върша своята работа и да правя това, което мога, за да помогна на отбора“, сподели Паркър.