Мениджърът на Фулъм Скот Паркър смята, че няма „магическа формула" за тима, тъй като те се стремят да надграждат след първата си точка от сезона. Новаците си осигуриха първата точка при равенството 1:1 срещу Шефилд Юнайтед миналата неделя, след като като претърпяха поражения в първите си четири мача преди това.

Въпреки разочароващия старт на сезона, който върна неприятни спомени от последната им кампания във Висшата лига през 2018/2019, от която впоследствие отпаднаха, Паркър е твърдо решен да не позволи тов нещо да се повтори.

„Няма магическа формула. Няма магическа формула за всички внезапни грешки, които се появяват или какво ги е провокирало. Ако това може незабавно да се промени, тогава животът ще бъде доста лесен, но това не е така. Обикновено случаят е такъв, че това е дълъг процес. Правилното е да се работи усилено и да продължаваш да се подобряваш“, сподели Паркър.

„Разбира се, всички се надяваме това да се случи по-бързо и това зависи от мен. Разбира се, че е така, но в крайна сметка не искам да оказвам натиск върху играчите. Знам къде сме. Знам, че около нас имаше много шум и ще продължава да има заради нещата, които се случиха последния път, когато бяхме в тази дивизия. Разбирам, че това ще повлияе на това как хората ни гледат през тази година", коментира още Паркър.

В събота "котиджърс" приемат Кристъл Палас в лондонско дерби от 6-ия кръг във Висшата лига.