Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт дебютира на "Олд Трафорд" в приятелската среща с Ланс. "Червените дяволи" спечелиха с 3:1, но 24-годишният англичанин не се разписа, даже обратното, той направи фрапантен пропуск още при 0:0.

Маркъс Рашфорд изведе Алехандро Гарначо, който проби в наказателното поле на френския тим отляво, а след това пусна пас по земя към Мейсън Маунт. Новият в Юнайтед бе на опразнена врата, но не успя да уцели топката и така се размина с първото си попадение. Маунт пристигна от Челси за 60 милиона паунда. 

Маунт пристигна от Челси за 60 милиона паунда. Той записа минути и в загубените контроли от Реал Мадрид и Борусия Дортмунд.

Същият мач бе труден и за друго от новите попълнения на "червените дяволи", а именно стражът Андре Онана, който пък бе прехвърлен от центъра. Все пак английският тим успя да обърне и да спечели контролата си срещу Ланс. Предстои още един приятелски мач с Атлетик Билбао, утре, а след това Манчестър Юнайтед домакинства на Уулвърхемптън на 14-и август за началото на сезона във Висшата лига.