Дефанзивният полузащитник Неманя Матич заяви, че атмосферата в съблекалнята на тима не е най-добрата поради резултатите на тима и позицията в класирането във Висшата лига. “Червените дяволи” заемат шестата позиция в първенството с 50 точки, което е на 4 от Арсенал, който пък заема четвъртата позиция, даваща право на участие в Шампионската лига догодина. 

"Атмосферата? Тя зависи от резултатите. Когато побеждаваш, нещата са добре и всички са щастливи. Както е ясно на всички, ние не сме в най-добрата позиция в клсирането и атмосферата не е фантастична, но трябва да останем позитивни до края и да вярваме, че ще се класираме в топ 4. Атмосферата в съблекалнята зависи от това. Ако се класираме там, то това ще е добре за нас. Не мога да кажа, че ще сме щастливи, но ще е сме доволни. Ако не го постигнем, ще е много тъжно в съблекалнята”, заяви сърбинът. 

След това Матич коментира и временния мениджър на тима Ралф Рангник, като според него той прави най-доброто, на което е способен.

“Той опитва да направи най-доброто, на което е способен, а ние опитваме да следваме идеите му. В края на сезона ще видим къде сме в класирането и тогава ще говорим отново. В момента мога да кажа само, че и ние, и Ралф и неговият щаб даваме най-доброто от себе си”, коментира полузащитникът пред “Толкспорт”.