Футболистът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич заяви, че не смята, че трябва да доказва нещо пред бившия си клуб Челси. Както е известно в неделя "червените дяволи" гостуват на "Стамфорд Бридж" в дербито на 11-ия кръг от Висшата лига. 

Maтич се преклони пред бранда "Моуриньо"

“В Челси съм показал качествата си. Спечелихме титлата два пъти, както и още две купи. Мисля, че няма какво да им доказвам повече. Трябва да се докажа единствено пред настоящия си клуб”, каза Матич.

“Не знам какви ще бъдат реакциите на феновете. Когато бях там, винаги давах 100% от себе си. Сигурен съм, че те ще уважат това, но дори да не го направят, не ме интересува толкова”, допълни той.

Невил: Този, който продаде Матич, трябва да бъде уволнен

“Единственото нещо, което мога да кажа към момента, е че съм щастлив да съм част от Манчестър Юнайтед. Радвам се, че работя с Моуриньо”, заяви още футболистът на “червените дяволи”.

Матич пристигна на "Олд Трафорд" през изминалото лято за сумата от 35 милиона паунда. До момента полузащитникът е записал общо 16 мача и е реализирал 3 асистенции с фланелката на "червените дяволи".