Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал ще се завърне в игра за "червените дяволи" за дербито с Манчестър Сити тази вечер от 19:30 часа, но новото попълнение Единсон Кавани остава въпрос и включването му в групата ще бъде решено в последния момент от треньорския щаб. Това разкри мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяр на вчерашната си пресконференция.

"Червените дяволи" посрещат "гражданите" на "Олд Трафорд" след загубата от РБ Лайпциг през седмицата, която ги прати в Лига Европа. "Разбира се, че сме разочаровани от това, което стана във вторник. Много искахме да продължим в турнира, но трябва да гледаме напред. Беше оспорвана група, решена от малки детайли. Сега концентрацията ни е добра. Може би това е най-добрият възможен мач след такова разочарование", коментира Солскяр.

"Мисля, че ставаме все по-добри, все повече приличаме на отбора, който искам да виждам, с бързи нападатели. Динамични сме, имаме добри играчи, които създават магия от нищото. Това винаги е добре. Всички казват, че нямаме постоянство, но записахме четири поредни победи в Лигата и се надявам да продължим така", допълни норвежецът.