За първи път от 2010 година насам, Фулъм ще играе на четвъртфиналите за купата на футболната асоциация. Това стана факт, след като „котиджърс се наложиха над състава на Лийдс с  2:0 и по този начин намериха своето място сред най-добрите 8 в надпреварата.

Мениджърът на лондонския тим Марко Силва бе доволен от  прогреса на своя отбор за ФА Къп, но също така не спести и някои забележки по адрес на своите играчи.

„Щастливи сме, че продължаваме напред и това е най-важното. За първи път от 2010 ще играем на четвъртфиналите и усещането наистина е страхотно. Смятам, че бяхме на добро ниво, показахме хубави неща, но имам и своите забележки. Трябваше да контролираме по-добре мача, а след като поведохме с два гола, сякаш малко рано си помислихме, че работата е свършена. Не желая да допускаме подобни ситуации, защото в английския футбол всяка една грешка се наказва и няма нищо лесно. Важно е да бъдем концентрирани до самия край на мачовете и да играем спокойно. Все пак, класирането сред най-добрите 8 в турнира е огромен успех за нас и няма как да не бъда щастлив“, каза Силва