Бившият полузащитник на Саутхемптън и Тотнъм Виктор Уаниама споделя, че Садио Мане подозирал, че съотборниците му по време на престоя му в състава на "светците" не са искали той да отбелязва регулярно голове. 

Уаниама и Мане играха рамо до рамо във впечатляващия отбор на Саутхемптън в период 2014-2016, когато начело на отбора беше и Маурисио Почетино. Страхотните изяви на Мане тогава му спечелиха трансфер в Ливърпул, но кенийският халф Уаниама си спомня как сенегалецът не винаги е бил доволен от съотборниците си на "Сейнт Мерис". 

"В Саутхемптън бяхме като семейство при един баща в лицето на Почетино. Ние с Мане обаче си станахме особено близки приятели. Шнайдерлен също беше страхотен тип", започна кениецът. 

"Един път той дойде при мен и ме пита защо другите не му подават достатъчно и че не искат той да отбелязва голове. Мане ме помоли да играем по-близко по терена. Аз все пакс е съгласих и му подавах почти винаги. Исках да се отнеса добре с него, защото той е чудесен човек", завърши бившият халф на Тотнъм.