Уулвърхямптън посреща Манчестър Юнайтед в мач от 18-ия кръг на Висшата лига. Срещата е с налачен час 14:30 и може да я гледате на живо по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно около двубоя за вас

"Вълците" се завърнаха с победа във Висшата лига след паузата за Световното първенство, успявайки да направят пълен обрат срещу Евертън с 2:1. Уулвс е 18-ти с 13 точки и с най-малко отбелязани голове в първенството - 10. Аут за срещата са Саша Каладжич, Педро Нето и Чикиньо, докато Джони, Даниел Поденс и Бубакар Траоре са под въпрос. "Вълците" играят добре срещу Манчестър Юнайтед, като в последните шест мача, "червените дяволи" имат едва победи във всички турнири над своя съперник.

Гостите от Манчестър постигнаха убедителна победа с 3:0 над Нотингам Форест в последната си среща, а победа днес ще ги изпрати в топ 4. Постепенно отборът на Ерик тен Хаг започва да придобива облика на нидерландския специалист, но продължават да се забелязват неубедителни прояви в защита, от които ще иска Уулвс да се възползва. Срещата пропускат Джейдън Санчо и Аксел Туанзебе, докато Виктор Линдельоф и Скот Мактоминей са под въпрос поради заболяване.

Срещата обещава да е изключинелно интересна, като и на двата отбора им трябват точки, макар и да имат коренно различни цели.