Крилото на Кристъл Палас - Майкъл Олисе, продължава да бъде една от целите на Манчестър Юнайтед на трансферния пазар, твърди ESPN. На "Олд Трафорд" вече имат план как да привлекат 22-годишният французин през лятото. "Червените дяволи" са готови да включат в сделката защитника Аарън Уан-Бисака, който бе взет именно от Кристъл Палас преди 4,5 г.
 
Миналия месец  Юнайтед задейства 12-месечно удължаване на договора на Уан-Бисака, за да избегне напускането му като свободен агент това лято. Според запознати решението е взето единствено, за да може клубът да го използва като разменна монета в сделката за Олие.
 
Френското крило пък подписа нов контракт за 4 г. с Кристъл Палас миналия август и това означава, че в клуба могат да вземат добри пари за Олисе. 
 
На "Олд Трафорд" искат да засилят конкуренцията по фланговете, където Антъни продължава да не оправдава  85-те милиона паунда, които клубът плати за него на Аякс през 2022 г. Младите Амад Диало и Факундо Пелистри пък тепърва ще доказват своите качества.