Манчестър Юнайтед представи екипа за домакинските мачове за новия сезон. Фланелките са в традиционния червен цвят с черни детайли по раменете. Екипът е изработен от рециклирани материали и е вдъхновен от моста над река Еруел. В ролята на манекени влязоха Маркъс Рашфорд, Джейдън Санчо, Каземиро, Рафаел Варан, Лисандро Мартинес и Бруно Фернандеш, както и звездите на женския отбор на Манчестър Юнайтед. 

„Дълбоката връзка между Манчестър и неговото богато индустриално наследство е красиво представена в нашия нов домакински екип. Той отдава почит на емблематичната червена роза на града в зашеметяващ геометричен дизайн и е вдъхновен от моста на река Ируел, който свързва Манчестър и Салфорд и е символ на силата на града.

Новият екип е направен изцяло от рециклирани материали, демонстрирайки ангажимента на adidas към устойчивостта и постоянните усилия на компанията за борба с пластмасовите отпадъци. Това е стъпка към по-зелено бъдеще, съчетаващо висококачествено облекло с устойчиви решения“, се казва в изявление на клуба.