Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа не желае да подписва нов договор с Манчестър Юнайтед, твърди "The Telegraph". Действащото споразумение на испанеца е до лятото на 2019 г. и след неговия край вратарят може да напусне "Олд Трафорд" и да стане свободен агент.

Според изданието, Де Хеа не е доволен от предложените му финансови условия и не е съгласен да получава по-малко пари от Пол Погба и Алексис Санчес. В момента той заработва по 200 000 паунда седмично.

След осем кръга от първенството Манчестър Юнайтед заема осмо място в класирането с 13 точки. Испанският вратар опази вратата си суха само веднъж и допусна общо 14 гола във вратата си в другите седем срещи.

С Манчестър Юнайтед Де Хеа стана шампион на Англия, носител на Купата, три пъти Суперкупата на страната и победител в Лига Европа.

В последните сезони на Острова постоянно се говореше за негов трансфер в Реал, а през 2015 г. той наистина бе близо до преминаване в "кралския клуб", което се провали в последните минути на летния трансферен прозорец. Реал обаче вече си осигури услугите на Тибо Куртоа.