Венсан Компани ще се завърне срещу бившия си тим, след като Бърнли бе изтеглен да се изправи срещу Манчестър Сити в 1/4-финалите на турнира за Купата на Футболната асоциация на Англия.

Бившият капитан на „гражданите“ спечели надпреварата два пъти по време на 11-те си години на „Етихад“, но сега ще гостува в Манчестър като мениджър на водача в класирането на Чемпиъншип. Сити стигнаха до последните осем в съревнованието след класически успех над Бристъл Сити с 3:0, докато Бърнли се наложи над Флийтууд Таун.

Gulliver/GettyImages
31 снимки

Наградата за късните два гола на Манчестър Юнайтед при обрата срещу Уест Хем е нов домакински мач срещу лондонски съперник от Премиършип – Фулъм. Брайтън пък има отлични шансове за полуфинал в турнира, след като бе изтеглен да играе с четвъртодивизионния Гримзби Таун. Клубът стигна до четвъртфиналите за първи път от 1939-а година насам след изненадваща победа при визитата на Саутхемптън. Ще има и сблъсък между отбори от Чемпиъншип, като Шефилд Юнайтед, който елиминира Тотнъм, се изправя срещу Блекбърн.

1/4-финалите ще се проведат на 18/19 март, докато полуфиналите са насрочени за уикенда на събота, 22 април. Финалът е на 3 юни в събота.

Пълен жребий за 1/4-финалите във ФА Къп:

Манчестър Сити – Бърнли

Манчестър Юнайтед – Фулъм

Брайтън & Хоув Албиън – Гримзби Таун

Шефилд Юнайтед – Блекбърн Роувърс