Централният защитник на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър заяви, че отборът доближава топ 4, но трябва да гледа единствено собствените си резултати, а не тези на съперниците си.

"Червените дяволи" постигнаха две поредни победи над Тотнъм и Манчестър Сити, които изкачиха тима до пето място в класирането, на пет точки зад четвъртия Челси. "Трябва да гледаме нашето представяне, а не това на съперниците ни. Трябва да продължим да печелим мачове. Спечелиха поредни мачове срещу Тотнъм и Сити, а сега ни предстои нов важен мач. Топ 4 е близо, но ние трябва да се концентрираме върху нашето представяне и да се опитваме да трупаме точки", коментира Магуайър.

Английският национал похвали офанзивните играчи на тима, които се представят силно в последно време. "В началото на сезона не успявахме да вкараме повече от един гол, но вече в няколко поредни мача бележим доста. Нападателите ни са топ играчи и огромна заплаха за всеки съперник. Те имат много талант и всичко в играта им се подрежда", сподели Магуайър.