Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку беше подложен на унищожителни критики в английските медии, защото изпадна в голова суша, а и твърде рядко бележи срещу големи отбори. През целия октомври той не се разписа, като това е най-дългата му суша от 19 месеца насам. Той обаче отговори на критиците си. 

Според него, все още е твърде рано да бъде оценяван крайно и да се искат огромни постижения, защото все още е в крехка футболна възраст. Въпреки че отдавна е в големия футбол, белгиецът е само на 24 години. 

Скоулс: Лукаку страда без Погба

"Аз единствено се опитвам да се подобрявам с всеки изминал ден, с всяка изминала година. За мен най-голямото постижение след един сезон е да имам оръжие в арсенала си, което досега не съм имал."

"Много хора вече съдят за мен, сякаш съм завършен нападател. Не могат да го правят, защото аз съм само на 24, още се развивам. Предпочитам да имам кариера, в която с всеки изминал сезон ставам по-добър, отколкото рано да стигна върха и да заляза. Знам, че имам талант в излишък, но трябва да го развивам. И така ще печеля трофеи", заяви Лукаку.