Звездата на Евертън Ромелу Лукаку заяви, че невинаги е лесно да се работи с него, макар и да спечели наградата за Играч на сезона във Висшата лига и тази за Футболист №1, която се връчва от неговите колеги.

Белгиецът използва повода, за да благодари на мениджъра Роналд Куман, който по думите му е човекът, винаги подтикващ го към самоусъвършенстване. Лукаку е водещият голмайстор на английското първенство с 24 попадения. С тях той задмина клубния рекорд на Дънкан Фъргюсън за „карамелите“ за най-много попадения в рамките на една кампания.

Диего Коста постави в недоумение феновете на Челси

„Много съм щастлив“, заяви Лукаку при получаването на наградите. „Искам да благодаря на мениджъра Ронад Куман за това, че винаги ме тласка напред, макар и понякога да не съм лесен човек, с който да работиш. Той ми помогна да премина на следващото ниво в представянето си.“

Челси договаря личните условия на Лукаку

„Като млад човек, опитвам да се уча всеки ден и да давам най-доброто. Понякога има възходи и спадове, но винаги действам с най-добри намерения. Искам да помагам на съотборниците си да печелят. През този сезон се постарах да дам максимума“, каза още Лукаку.