Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку приветства позитивно показания характер от отбора по време на последния мач от Висшата лига срещу Бърнли. „Червените дяволи” стигнаха до чист успех – с 2:0, като гост на „Търф Моор”, а двете попадения дойдоха именно от белгийския таран.

Два залпа на Лукаку донесоха успех на Юнайтед

Лукаку можеше да оформи и първият си хеттрик през сезона, но в 79-ата минута направи непростим пропуск. Стрелецът е доволен от начина, по който тимът на Жозе Моуриньо е реагирал след двата негативни резултата, които тимът регистрира срещу Брайтън (2:3) и Тотнъм (0:3).

Сблъсъци на "Търф Моор" и полетяха червени картони

„Това бе много добра победа за нас. В последния ни мач стартирахме превъзходно и изиграхме перфектно първо полувреме, но през второто не успяхме да затвърдим предимството си. Днес показахме характер и трябва да сме във всеки един мач така. Последният мач срещу Тотнъм бе много разочароващ за нас, но днес бяхме много точни пред гола. Сега следват мачове с националните ни отбори и после трябва да се върнем още по-силни. Мениджърът ни ще има време да анализира представянето ни и да подготви работата за остатъка от септември”, сподели Лукаку след мача с Бърнли.